Istoric:

Fotografia mea
Ploiesti, Prahova, Romania

miercuri, 24 noiembrie 2010

Etapa 11

United Ploiesti 2-4 Barcelonais
-Duminica 28.11.2010 ora 18:10;
Acesta a fost ultimul meci din acest tur,meci greu,impotriva locului 1 din liga c1,important pentru mentinerea in lupta pentru promovare.Din pacate absentele de lot dar si jocul slab al unora dintre noi,au dus la o infrangere aproape categorica.
-Golurile echipei noastre au fost marcate de :Dumitru Razvan-min.30; Cioc Marius-min. 35

21 de comentarii:

  1. hai sa ne mobilizam la meciul asta ... ca daca batem e foarte bine ... daca pierdem e foarte prost pierdem contactul cu primele locuri ... rog capitanu echipei marius sa stranga randurile :)))

    RăspundețiȘtergere
  2. ce promovare ma ? voi aveti fata de promovare , vedeti-va lungul nasului , o sa inceapa o periaoda faorte neagra pentru voi

    RăspundețiȘtergere
  3. O victorie a voastra ar face campionatul si mai interesant.Bafta!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Salut, nu sunt cine stie ce cei de la Barcelonais doar ca sunt speculativi , cam ce ocazii au dau gol, dar la ce aparare aveti voi nu ar trebui sa va surpinda , e unul blond cu parul mai mare care da bine de la distanta , in rest aparare slaba si portar foarte slab. Succes (Madalin -Geseidl)

    RăspundețiȘtergere
  5. multumim madalin ... rossoneri siamo noi .... ma chi cazzo siete voi ... noi del Milan siamo quà ... e per voi non c'è pietà !

    Forza Milan si United

    RăspundețiȘtergere
  6. maine devenim lideri din nou

    RăspundețiȘtergere
  7. Multimim pentru sfaturi, Madalin!

    Sa speram ca vor fi folositoare si vom obtine un rezultat bun :)

    UNITED!

    RăspundețiȘtergere
  8. PACAT NU AVETI POTENTIAL DP INFRANGERI NU PRE AVETI COM.ERA SA UIT CATE ADAT BLONDU?

    RăspundețiȘtergere
  9. S AU DISRTAT CU VOI LA 4 O AU JUCAT CU REZERVELE.VAND FERMOAR PT PORTAR.O SA PROMOVATI MAI INCERCATI.

    RăspundețiȘtergere
  10. IA SPUNETI VOI SUNT MAI BUNI?DE NR 2 SAU NR 19 NU VA SPUS NIMENI SAU MAI ALES D 7 K A FOST ELEMENTU SURPRIZA

    RăspundețiȘtergere
  11. da bha anonimule a fost "elementu" surpriza ala q 7.si app nimeni nu stia unde era mingea knd o avea ala q 9 de la united.prea meserias omu ala ptr voi.

    RăspundețiȘtergere
  12. cat a fost scoru?si ratari sau distrat si baietii k pt o seara d duminica.eu zic sa luati o varza sa va duceti p maidan k putin antrenament nu strica.in afara d aala cu 9 stie altcineva sa tina mai mult d 3 duble.vezi k iti fac reducere la fermoar k ii kam trebie lu portar.sanatate.incercati la polo sau la golf k la fotbal e cam greu pt voi

    RăspundețiȘtergere
  13. spuneti k 9 vostru e bun?uitativa la 19 de la BARCELONAIS k nu are decat vreo 25 de goluri date sezonu asta.baietii aia sunt mai buni decat voi .

    RăspundețiȘtergere
  14. cioc sa se ia de balet dc la dat rsp?

    RăspundețiȘtergere
  15. au lipsit balerinii ia de 120 d kg.ce dreacu ma cu luptatori aia de sumo vroiata sa i bateti.ati auzit de sah.ducetiva acolo tati k nu tre sa alergati.bun cioc.ce a jucat kfanion stanga.n prea a miscat d capitan.pei 2 ala e fotbalist il puneti voi p plisc al vostru sa joace cu el

    RăspundețiȘtergere
  16. Bha ma facetzi sa rad q comentariile voastre de oameni prosti.dak stau sa va asc ce avetzi de spus cred k ajung pe la nebuni q voi.bha panaramelor pana la urma e o competitie si nu int cearta asta a voastra(anonimilor).bun sfat poate o sa ma iau de balet dar tu sigur esti paralel q sportul fanule.in plm k m-am plict de voi sa toti postati ce va trece prin kp pe blogul asta.yo oriqm va multumesc k ne urmariti la meciuri.inseamna k va suntem simpatici:)))))

    RăspundețiȘtergere
  17. sa ii mancati fermoarul portarului..."fotbalistilor"

    RăspundețiȘtergere
  18. bha pulelor ce sunteti.cel mai bun jucator al vostru a fost portaru k a aparat senzational.nu qm ziceti voi blondu,roscatu sau alti "fotbalisti" de-ai vostrii.stati parcati k ne-ati batut pe noi dar stiti qm e in fotbal.rezultatele se mai si intorc.atunci nu o sa mai macaniti nimik.

    RăspundețiȘtergere