Istoric:

Fotografia mea
Ploiesti, Prahova, Romania

joi, 2 septembrie 2010

Start LIGA C!


Dupa cum probabil stiti in mai putin de 2 saptamani,mai precis pe 11 sept. va incepe si liga C LMF,campionat in care echipa noastra activeaza anul acesta.Am demarat inscrierile si in aceste 2 saptamani vom rezolva si ultimele schimbari de lot dar si achizitionarea echipamentului de rezerva.Lotul echipei va ramane aproape acelasi sudat in campionatul trecut cu cateva schimbari cred eu esentiale:
-P. Ovidiu o prezenta constanta a lotului nostru a ales sa joace la alta echipa,cu regret,ii uram succes lui si echipei nou infintate la care va activa.
-am curatat lotul de toate asa 'zise achizitii de moment din sezonul trecut,persoane care au venit 2-3 meciuri max. dupa care nu au mai rasp la tel. si nu vom repeta aceleasi greseli,nimeni nu va mai veni fara sa achite banii pe echipament sau de inscriere.
-achizitionarea unui portar a fost obiectivul 1#,obiectiv atins in aceasta pauza,Razvan care sezonul trecut ne a impresionat la All Star Paltinis a ales sa joace la noi,el integrandu-se perfect in colectivul echipei..
-putem spune "achizitii" si pastrarea unor jucatori care isi anuntasera plecarea la finalul sezonului trecut,Ionut jucator esential in angrenajul primului 6 a ales sa ramana la noi dar si P. Cosmin in ciuda plecarii fratelui sau el a ales sa continue cu noi.
-S. Liviu jucator ofensiv cu care speram sa rezolvam problemele de atac,el urmand sa se alature echipei in saptamana in curs.
-asteptam raspuns de la inca 3 jucatori:C. Ionut(mijlocas),C. Gabi(fundas) si Bodo(atacant),cu acestia lotul va fi complet.

3 comentarii:

  1. SALUT VA INTERESEAZA UN AMICA CU GESEIDL MIERCURI SAU JOIA VIITOARE ? NOI IN PRINCIPIU AM AVEA REZERVAT LA CHIRTIZA PE TERENUL 2 DE LA 6 LA 8 SEARA INTR-UNA DIN ACESTE ZILE.DACA VA ITNRESEAZA INTRATI PE BLOGUL NOSTRU SI LASATI UN RASPUNS ACOLO

    RăspundețiȘtergere
  2. ba ce urat , incepeti pe 11 sept, ziua atentatului ....e cam suspect :))

    RăspundețiȘtergere
  3. da o sa fie o BOMBA de meci. :)

    RăspundețiȘtergere