Istoric:

Fotografia mea
Ploiesti, Prahova, Romania

luni, 8 martie 2010

Duminica trial:Club Valea,United P. si Geltom



Duminica 7 martie la Sala Sporturilor echipa noastra a sustinut 4 meciuri de pregatire pentru campionatul care va incepe wickendul urmator.Meciurile au fost sustinute impotriva a doua echipe din Valea Calugareasca,respectiv Geltom (seria C) si Club Valea (seria B).In ciuda absentelor importante din lotul nostru echipa a reusit rezultatele urmatoare:
UNITED PLOIESTI-Club Valea 0-1 (meci pierdut cu ghinion,am ratat destul de mult)
UNITED PLOIESTI-Geltom 0-2 (greseli individuale in aparare si atac)
UNITED PLOIESTI-Club Valea 1-1 (echipa noastra si a facut jocul,egalarea venind in ultimul minut al jocului)
UNITED PLOIESTI-Geltom 5-2 (in sfarsit ne am facut jocul,doar oboseala noastra a tinut scorul in loc)
*Omul meciurilor-Cosmin cu 3 goluri marcate si o constanta ft. buna in joc;

Speram ca la urmatoarele meciuri "vedetele" echipei:Stanescu,Radu si Raul sa ne onoreze cu prezenta,absenta lor contand destul de mult in toate meciurile sustinute pana acum.Inafara de rezultatele obtinute Duminica,echipa a castigat si in componenta,Andrei Sipica este noul portar al echipei,el a adus un plus de siguranta si stabilitate in joc;La meci a asistat presedintele nostru Alexandru Radulescu.

3 comentarii:

  1. Chiar daca noi am jucat cu improvizatii sa stiti ca ati facut un joc bun.Intradevar ati pornit mai ezitant,dar pe masura ce timpul trecea,jocul vostru s-a imbunatatit,dovada si victoria voastra in ultimul meci.Bafta mai departe in liga c!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cata

    cand incepe liga c? oricum daca nu mai aveti ceva intariri fata de ce a-ti avut in meciul amical cu RS-P nu aveti sanse sa promovati,eu unul va doresc bafta ,dar s-a vazut cat demult conteaza sa ai un portar:),daca nu eram la RS-P veneam la voi,dar inca odata bft si succes

    RăspundețiȘtergere
  3. salut mai fratilor ce fac astia de la LMF nu este corect fata de noi au inscris doua echipe direct in liga B nu este corect noi anuntam ca ne retragem daca nu se ia nici o masura spuneti si voi punctul vostru de vedere c au promovat direct in liga B si pe noi nea lasta ca prosti 5 echipe sa le fie rusine

    RăspundețiȘtergere